6 persoons
50 minuten Bereiden
Benodigde Ingrediënten:
- 6 maal lamsspareribs
- 1 eetlepel koriander
- 1 L ketjap manis
- 5 teentjes knoflook
- 100 gram bruine suiker
Bereidingswijze :
- Stap 1 : Meng de ketjap, bruine suiker, korianderkorrels en de knoflook. Marineer hier voor 3 uur de spareribs in.
- Stap 2 : Breng de marinade met de spareribs tegen het kookpunt aan, zet hierna direct het vuur uit en laat het afkoelen.
- Stap 3 : Laat de Lamsribs goed uitlekken. Gril de Lamsribs om en om krokant. Laat het op een rustig vuur doorgaren tot een kerntemperatuur van 70 °C. Terwijl de Lamsribs doorgaren kun je af en toe nog wat extra marinade toevoegen.
Bestel de lams spareribs gemakkelijk bij Natuurlam! Altijd 100% versgarantie, 100% duurzaam, snel, gekoeld en gevacumeerd thuisbezorgd en geweldig smaakvol.
Lams spareribs BBQ
Dit recept van lams spareribs van de BBQ is een echte favoriet van ons. Iedere barbecueliefhebber zal van dit gerecht houden. De optimale smaaksensatie van dit gerecht bereik je met het bovenstaande recept. Hierdoor zijn de spareribs zo ongekend mals dat het vlees zo van het botje afvalt. Ook is de barbecuesmaak die de ribben krijgen een echte toevoeging, net als de geweldige marinade. De spareribs zijn verder erg sappig en mals doordat de lammetjes van Natuurlam opgegroeid zijn in een erg ruim natuurgebied met vele grassoorten en alle ruimte om te grazen en genieten. Hier vind je meer informatie over Natuurlam!