100% Versgarantie | Gekoeld & gevacumeerd thuisbezorgd | Gratis thuisbezorgd vanaf €65,- | Voor 15:00u besteld, morgen in huis | 

  100% Versgarantie

    Gekoeld & gevacumeerd                                                                           Bij ons af te halen. Presentje bij elke bestelling.                   

Lamskotelet met champignon-yoghurtsaus

4 persoons 

40 minuten Bereiden 

Benodigde Ingrediënten: 

  • 4 maal lamskoteletten 
  • 4 plakjes bacon 
  • 2 uitjes
  • Bieslook 
  • Zout & Peper
  • 1 eitje 
  • 140 Mililiter yoghurt 

Bereidingswijze: 

  • Stap 1: Bestrooi het vlees met zout en peper

  • Stap 2: Snij de champignons in plakjes, hak de ui, en bieslook fijn. Snij ook de bacon in stukjes. 

  • Stap 3: Verhit de koekepan en bak hierin het vlees bruin gaar (15 min)

  • Stap 4: Neem het vlees uit de pan en hou het warm. 

  • Stap 5 : Bak in het bakvet de champignons, ui en de bacon ca 3 min. Roer de yoghurt en daarna het ei erdoor. 

  • Stap 6 : Verwarm de saus en roer de bieslook er goed doorheen.

  • Stap 7 : Schep wat saus over het vlees en doe de rest in een sauskom. 

Bestel de lamskotelet gemakkelijk bij Natuurlam! Altijd 100% versgarantie, 100% duurzaam, snel, gekoeld en gevacumeerd thuisbezorgd en geweldig smaakvol!

Lamskotelet bakken

Lamskotelet bakken is erg leuk om te doen! De kotelet is voor velen een erg bekend lamsgerecht. Het is ook een erg mooi stukje van het lam die een favoriet is van menig huishouden.  Het vlees wordt gesneden uit het rib-, lende- en schoudergebied van het lammetje en is erg zacht en smaakvol. Het lamsvlees is ook zo mals omdat onze lammetjes alle tijd en ruimte hebben gehad om op een natuurlijke manier op te groeien. Ze hebben een ruim natuurgebied waar ze heerlijk de hele dag kunnen grazen en genieten. Hier vind je meer informatie over Natuurlam!

 

Geef een reactie

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.

error: Content is protected !!