Lamsvlees is vlees van een lam dat minder dan een jaar heeft geleefd. Doordat het dier zo kort heeft geleefd, heeft het een bijzondere smaak. Aan lamsvlees zit vaak een mooie vetrand, waardoor het zich erg goed leent voor op de barbecue en het vlees heerlijk sappig blijft. Is lamsvlees bereidt boven de heten kolen van de barbecue, dan komt het lamsvlees nog beter tot zijn recht. Natuurlam heeft een
groot assortiment lamsvlees voor op de barbecue.
Lamsvlees BBQ pakketten
Lamskoteletten, lams spareribs, lamsbout en de lamsburger. Stuk voor stuk heerlijk lamsvlees, dat helemaal tot zijn recht komt op de barbecue. Komen vrienden bij je eten en weet je niet welk soort en hoeveel lamsvlees je nodig hebt? Dan bieden de barbecue-pakketten van Natuurlam uitkomst. In ons assortiment hebben we verschillende barbecue-pakketten (pakket 1, pakket 2 en pakket 3) beschikbaar. Deze pakketten bevatten verschillende soorten lamsvlees, zoals: lamskoteletjes, lamsworstjes, lamsburgers, lamsspareribs en lamsbout. Hierin is pakket één het kleinste pakket en het derde pakket het meest uitgebreid.
Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond
Lamsrecepten voor op de BBQ
Lamsvlees blijft voor veel mensen een spannend stukje vlees om te bereiden op de barbecue. Dat is erg jammer, want lamsvlees heeft een heerlijk, unieke smaak. Puur komt lamsvlees al erg goed tot zijn recht. Combineer je het vlees met kruiden, zoals knoflook, rozemarijn, peterselie, munt, tijm, oregano en basilicum, dan creëer je helemaal een smaakexplosie.
Lamsburger
Een lamsburger is net even wat anders dan de standaard hamburger. Stap 1 is natuurlijk dat de temperatuur van de barbecue goed moet zijn. Ga voor een temperatuur van 200 graden. Gril de lamsburger in acht minuten gaar. Draai de lamsburger halverwege om. Rooster de broodjes op de barbecue, snijdt de groenten en ga aan de slag met de saus. Je zult versteld staan van de unieke smaak van de burger. Lees meer
Lamsrib in een heerlijke knoflook ketjap saus. Veel mensen gaan voor spareribs op de barbecue, maar heb je al eens een lamsrib geprobeerd? Een heerlijk stuk lamsvlees dat zich helemaal leent voor de barbecue. Marineer de lamsrib in een heerlijke knoflook ketjap marinade en laat het vlees op een rustig vuur doorgaren tot een kerntemperatuur van 70 graden. Dat wordt smullen! Lees meer
Hulp nodig bij het kiezen van het juiste lamsvlees voor op de barbecue?
Liever persoonlijke hulp ontvangen bij het kiezen van het juiste lamsvlees voor op de barbecue, laat het ons weten via info@natuurlam.nl. Wij voorzien je graag van passend advies. Houd bij het bestellen van het lamsvlees rekening dat het enkele dagen duurt, voordat je het ontvangt. Dit komt, omdat wij afhankelijk zijn van de slachtdag. Het voordeel hiervan is wel dat je lamsvlees ontvangt van een onwijs hoge kwaliteit wat de smaak dus erg bevorderd.